MANDALA SOUL TRIBE

Här är ansiktena bakom Mandala Soul Studio. Vi är certifierade och utbildade inom vårt specifika område. Vi har både yogalärare, massörer och healers som alla strävar efter ett ökat välmående bland sina medmänniskor!

DSC_7193.jpg
 

Eleonor Nordwall

Eleonor är en yogalärare med intuition! Utan för mycket planering låter hon klasser och flöden komma till henne under varje lektion, genom att känna in vad eleverna behöver just idag. Så du vet aldrig vad hon hittar på här näst! Kännetecknet för hennes klasser är att det ska vara roligt och behagligt, utan krav på prestation. Hon älskar att resa, dansa och laga vegansk mat. På studion undervisar hon Hatha Yoga, Yin Yoga och Vinyasa flow, men också fridans och meditation. Sin yoga-erfarenhet har hon fått från många år utomlands i bla Indien, Sri Lanka och nu senast på Krishna Village Eco Yoga Community på Australiens östkust. 


Mandala Soul’s Gäster

 
Erica Löfgren1b.jpg
 

Erica Löfgren

Under hösten kommer denna inspirerande kvinna att gästa hos oss. Hon är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, barnyogaledare, regissör och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Med hennes företag Hello Creative vill hon med humor, värme och glädje att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse. Genom åren av hennes egna personliga utveckling, så har hon samlat ihop verktyg och nycklar som berikat henne, sin kreativitet och sitt själsliga anspråk. Något hon vill dela vidare bla genom yogalektioner och privata healing sessioner.

Läs mer på någon utav hennes hemsidor     


 

Sara Ayni - Ananda

Sara Ayni och har undervisat Ashtanga yoga sedan 2011 och har tagit lektioner på huvudskolan för Ashtanga yoga i Indien som ett sätt att följa traditionen från grundaren och lärt sig utav mästaren Shri K Pattabhi Jois praktiska grund och yogafilosofi. 2019 genomförde hon sin Hatha Yoga Teacher utbildning i Indien och med detta skapades: Ananda - Hatha & Ashtanga Yoga. Ananda är ett tillstånd av ren lycka och detta använder hon som grundpelare och intention i sina klasser. 

unnamed.png

27798182_1744191548965101_8281422880024558651_o.jpg
 

Alicia Turner

Alicia är en alternativ konstterapeut och dansprojektledare som älskar livet. Hon har studerat rörelse genom cirkuskonst och dans under 6 år och tror passionerat på att rörelse och konst låter den visdom som lagras i kroppen tala. Denna inspirerande och sprudlande själ kommer hela vägen från Australien och är överlycklig att få dela med sig av sina kunskaper andra sidan världen.


 

Annika Ullman

Här har vi en lärare med lång erfarenhet och utbildning. Hon har utövat yoga sedan 1974 och har gått en 3,5-årig yogalärarutbildning samt vidareutbildar sig och går kurser regelbundet. Hon är dessutom distriktssköterska vilket ger henne en bred kunskap om kropp och hälsa. En kvinna som gärna delar med sig av sina kunskaper inom yogafilosofi och dess vediska skrifter.

IMG_6383.JPG