MANDALA SOUL TRIBE

Här är ansiktena bakom Mandala Soul Studio. Vi är certifierade och utbildade inom vårt specifika område. Vi har både yogalärare, massörer och healers som alla strävar efter ett ökat välmående bland sina medmänniskor!

DSC_7193.jpg

Eleonor Nordwall

Eleonor är en yogalärare med intuition! Utan för mycket planering låter hon klasser och flöden komma till henne under varje lektion, genom att känna in vad eleverna behöver just idag. Så du vet aldrig vad hon hittar på här näst! Kännetecknet för hennes klasser är att det ska vara roligt och behagligt, utan krav på prestation. Hon älskar att resa, dansa och laga vegansk mat. På studion undervisar hon Hatha Yoga, Yin Yoga och Vinyasa flow, men också fridans och meditation. Sin yoga-erfarenhet har hon fått från många år utomlands i bla Indien, Sri Lanka och nu senast på Krishna Village Eco Yoga Community på Australiens östkust. 


Mandala Soul’s Gäster

 

Annie Larsson

Annie är studions orakel! Hon har en nära koppling till den universiella energin som tar oss till högre medvetanden och är alltid där med en hjälpande hand. Med en bakgrund som sjuksköterska är hon extra mån om att vi alla ska finna vägen till lycka och välmående. Hon har även en två-årig utbildning inom Kundaliniyoga och älskar pranayama (andningsteknik) som är vad hon främst undervisar i.

IMG_6719.JPG

Erica Löfgren1b.jpg

Erica Löfgren

Under hösten kommer denna inspirerande kvinna att gästa hos oss. Hon är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, barnyogaledare, regissör och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Med hennes företag Hello Creative vill hon med humor, värme och glädje att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse. Genom åren av hennes egna personliga utveckling, så har hon samlat ihop verktyg och nycklar som berikat henne, sin kreativitet och sitt själsliga anspråk. Något hon vill dela vidare bla genom yogalektioner och privata healing sessioner.

Läs mer på någon utav hennes hemsidor     


Annika6.png

Annika Ullman

From v.40 kommer vi få tillökning på studion. Annika Ullman kommer att hålla Yoga på Stol och Yoga Basic hos oss. Här har vi en lärare med lång erfarenhet och utbildning. Hon har utövat yoga sedan 1974 och har gått en 3,5-årig yogalärarutbildning. Hon är dessutom distriktssköterska vilket ger henne en bred kunskap och kropp och hälsa. En inspirerande själ som gärna delar med sig av sina kunskaper inom yogafilosofi och dess vediska skrifter.


m v.jpg

Marianne Siverhav

Marianne började med healing för ca 18 år sedan och har sedan hon var liten haft nära kontakt med andevärlden. I samband med hennes healing började hon även att tala med djur, framför allt hästar. Hon har utvecklat ett sinne och ett sätt att kommunicera med dessa stora men ack så kloka djur och vet hur man får dem att göra precis det man vill helt utan våld eller trauman. Vi är stolta att presentera att denna begåvade kvinna kommer att hålla workshops hos oss och dela med sig av sin kunskap kring energier och healing.


unnamed.png

Sara Ayni - Ananda

Sara Ayni och har undervisat Ashtanga yoga sedan 2011 och har tagit lektioner på huvudskolan för Ashtanga yoga i Indien som ett sätt att följa traditionen från grundaren och lärt sig utav mästaren Shri K Pattabhi Jois praktiska grund och yogafilosofi. 2019 genomförde hon sin Hatha Yoga Teacher utbildning i Indien och med detta skapades: Ananda - Hatha & Ashtanga Yoga. Ananda är ett tillstånd av ren lycka och detta använder hon som grundpelare och intention i sina klasser.