Yoga Retreat
I Ålevik

28-30 Augusti 2019

 
 

Avsluta sommaren på ett lugnt sätt…

Efter en sommar fylld av aktiviteter, sol, bad och umgänge kan det vara skönt att bara få landa i sig själv under ett par dagar. Bortifrån vardagens brus spenderar vi 3 dagar i vackra Ålevik. Med god, hälsosam mat, regelbundna yogaklasser och spännande workshops får du ladda upp och fylla på med ny energi. Ge dig själv en paus, en chans att hämta andan. Så att du är redo för världen och vardagen när den sätter igång igen efter semestern.

 
 
DSC_6265.JPG

Recharge Retreat

Lysekil

 
image.asp.jpeg
 

Platsen

Ålevik ligger ca 10 min promenadväg från centrum och bara 5 min från Mandala Soul Studio. Det är beläget i en vacker dal mellan klipporna och har en liten strand där man kan bada och se solnedgången. Det finns tillgång till bastu, stort kök, plats att yoga både inomhus och utomhus och sängplatser till alla. Detta blir vårt hem från onsdag eftermiddag till fredag morgon, Allt för att vi ska kunna gå så djupt in i yogapraktiken som möjligt. För den som vill finns även möjlighet att lämna in mobiltelefonen när ni kommer.

Maten

Maten som serveras under dessa dagar är sattvisk och specialutformad för att gynna din yogapraktik. En varierad vegetarisk kost som innehåller alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver för att fungera optimalt. All mat är nylagad och lagas på plats. Under retreater finns det även möjlighet att delta i en matlagningskurs så att du kan laga egen hälsosam och smakrik mat när du kommer hem igen.

Yogan

Att yoga regelbundet är en vana som ger så otroligt mycket! Bland annat mer vitalitet och energi, mindre värk och en starkare kropp. Under dessa tre dagar kommer vi att ha dagliga yogaklasser med tre olika lärare. Det erbjuds även olika typer av yoga så att du kan testa dig fram för att se vilken typ som passar dig bäst.

Behandlingar

Vi har utbildade specialister på plats som erbjuder olika typer av behandlingar. Bland annat healing, massage och privata sessioner. Dessa kan bokas i förväg och betalas separat utöver priset för själva retreatet.

Lugnet

Målet med detta retreat är att ge dig verktygen du behöver för att hitta ditt inre lugn och stilla dina tankar. Det är därför vi valt att inkludera övernattning i priset så att du kan stanna kvar i den bubbla av harmoni som vi kommer att skapa under dessa dagar i Ålevik. På en vacker plats med lugna aktiviteter är det så mycket enklare att bli lugn på insidan. Har du väl fått en mersmak utav din inre frid blir det så mycket lättare att komma åt den även i vardagen.

Pris

2500 kr

Datum

28-30 Augusti 2019

Vad ingår?

Boende, mat och allt på schemat

Programmet

Onsdag
15:00 Samling/drop-in
16:00 Öppningsceremoni
18:00 Middag
20:00 Yoga

Torsdag
06:30 Meditation
07:00 Yoga
08:00 Frukost
11:00 Matlagningskurs
13:00 Lunch
15:00 Workshop
18:00 Middag
20:00 Yoga och bastubad

Fredag
06:30 Meditation
07:00 Yoga
08:00 Frukost
10:00 Avslut/städning

Programmet preliminärt och kan komma att ändras. Blir det ändringar i schemat så uppdateras det här.

Hjärtligt välkomna önskar

Anna Blinge, Annie Larsson, Erica Löfgren & Eleonor Nordwall