Våra Workshops

Vi gillar att det händer lite grejer här i lilla Lysekil så med jämna mellanrum arrangerar vi evenemang och workshops som ni kan delta i. Ibland är det vi på Mandala Soul som håller i det och ibland bjuder vi in gästlärare från andra delar utav vårt avlånga land, eller från andra länder. Här nedan kan du läsa mer om de workshops och evenemang vi erbjuder, har erbjudit eller kommer att erbjuda.

 
 
Skärmavbild 2019-08-13 kl. 11.23.39.png

Moving Art Therapy

Moving-Art-Therapy är en kombination av rörelse, konst och en utforskning av vad dessa kan lära oss om oss själva och livet.
Genom enkla rörelsebaserade övningar och underlättad konstterapi utvecklas en djupare koppling till jaget och samhället.
Workshopen leds utav Alicia Turner från Australien och hennes avsikt är att tillhandahålla ett säkert utrymme för dig att uttrycka dig fritt ... att resa inåt och uttrycka utåt ... att förankra nya verktyg för att stödja förändring och personlig tillväxt. Att LEKA .. ANSLUTA .. LÖSA och upptäcka ...

Workshopen är för alla åldrar, alla nivåer och ingen erfarenhet av rörelse eller konst är nödvändig.
Kom och prova något nytt, lek, utforska och anslut till dig själv och ditt samhälle ... Vem vet vad du kommer att upptäcka! ...
Läs mer på facebook- Moving Art Therapy

Längd: 2 timmar
Pris: 250 kr

Klassen är på engelska

 
bastu-inne.jpg

Let go & let in

Inför det nya året bjuder Erica och Eleonor på en 2 timmar lång workshop där fokus ligger på att rensa ut det gamla för att ge plats åt det nya. Med avslappning, meditation och yoga frigör vi blockeringar i kroppen och öppnar upp sinnet för nya möjligheter. Vi kommer även prata om vad det nya året har att ge och dra tarotkort för vidare guidning. Kom och var med på en kväll som sent ska glömmas!

Längd: 2 timmar
Pris: 250 kr

 
 
gongST.jpg

Gongbad

Djupavslappning till Gongmusik.

Under gongbadet ligger du ner på mattan, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja över och genom dig. Effekten av gongens vibrationer är stressreducerande och hjälper dig att vara i nuet och släppa tankar och vardagsbrus.

Gongbadet kommer starta med mjuka dragspelstoner som sedan går över till ett vibrerande Gongbad. Workshopen leds utav Örjan & Helena

Den mäktiga klangen av gongen kan kännas överväldigande, men samtidigt få oss att släppa spänningar och blockeringar och nå en upplevelse av vår egen innersta kärna. Upplevelsen är unik för varje människa och varje tillfälle.

Ett ”gongbad” har inget med vatten att göra, utan betyder att du ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja igenom dig och ditt energisystem.

Fakta om Gongen: I tusentals år och i många civilisationer och andliga traditioner har gongar använts i olika ceremonier och ritualer. De har bl.a. använts som hjälp för att nå högre medvetandetillstånd. Gongen är ett ursprungligt instrument och upplevelsen av gongens ljud och vibrationer går på djupet.

Längd: 2 timmar
Pris: 250 kr

 
manmagi.jpg

MånMagi

Traditioner är till för att hållas, eller iallafall återupptas - i tusentals år har vi samlats kring fullmånens ljus...

Fullmånen hjälper oss att släppa taget om det som inte längre ger oss energi och välkomnar in det som berikar oss. Ge Dig själv och Ditt Hjärta en kväll av Meditation, Avslappning, Grundning och Inspiration = M.A.G.I.
Kvällen bjuder även på yoga, som får dig att släppa spänningar, mjukna och lyssna inåt.
Vi avslutar sammankomsten med att dra inspirerande kort, för gruppen och individuellt.
Vilket ger Dig vägledning till att sätta nya intentioner.
Begränsat antal platser och endast förbokning, ej drop-in.

Längd: 2 timmar

Pris: 250 kr

 
Chakra-Lotus-MB.jpg

Chakra Workshop

Enligt den yogiska traditionen finns det sju stora energipunkter i vår kropp, och det är de som kallas för chakran. För att vi ska kunna uppnå perfekt hälsa och leva i harmoni med oss själva behöver våra chakran vara i balans. Vill du veta mer om dina chakran? Då är detta något för dig! Annika Ullman bjuder in till en föreläsning samt tillhörande yogaövningar och mantran för vart och ett av våra chakran.
Mer och mer forskning visar på att det som händer på utsidan har en direkt koppling med det som händer på insidan.
Genom att lära oss mer om våra chakran, eller energicentran, i kroppen kan vi lära oss hur vi lever ett liv i balans.
Teori varvas med praktik workshopen avslutas med nedvarvning och en lång avslappning.

Längd: 2 timmar
Pris: 250 kr

 
gudinnor.jpg

Gudinnecirkel

Inuti varje kvinna bor en Gudinna. En Gudinna som är vänlig, omhändertagande och älskar villkorslöst, utan att döma. Så vad är en Gudinne-cirkel? Det är i korthet en möjlighet att samla alla starka, grymma och inspirerande kvinnor på ett och samma ställe. Ett tryggt utrymme att fira, dela och stötta varandra på denna galna resan vi kallar Livet. Så bjud med alla inspirerande kvinnor du känner! Det blir en kväll med yoga, musik, meditation, reflektion, inspiration och framförallt en massa gudomlig, kvinnlig energi! Kvällen är på doation och alla kvinnor är välkomna. Ett minsta antal på 7 st bokade (så att vi kan ha en cirkel) behövs för att kvällen ska bli av. Så boka dig och dina vänninor redan nu! Endast ett begränsat antal platser.

Längd: 2,5 timmar

Pris: GRATIS

 
TRE4All_Logo_Color_2016R.jpg

TRE®

TRE® kan ses som ett verktyg för självhjälp och personlig utveckling. När kroppen utsätts för stress spänns våra muskler. Det TRE® är ute efter är att få igång en naturlig mekanism, en ”vibration i kroppen” för att lätta på spänningen.

TRE® eller Stress & Trauma Release Exercise är en övningsserie skapad av traumatologen, forskaren och kroppspsykoterapeuten David Berceli. TRE® syftar till att lösa upp djupa muskulära spänningar som orsakas av trauma eller ihållande stress.
Metoden är ett bra komplement i terapi.

Workshopen leds av Helena som själv berättar: "Jag i kontakt med metodenTRE® för 10 år sedan i samband med terapi. Jag har alltid känt att min kropp behöver involveras i en läkande process. Då jag kom i kontakt med Claes Ekenstam, som involverade TRE-övningar i terapin, kände jag att jag hittat rätt. Som TRE-instruktör är jag nu glad över att få sprida denna enkla, naturliga och välgörande metod till andra.”

Läs mera på http://traumaprevention.com/

Längd: 2 timmar
Pris: 250 kr

 
Screenshot_20190921-204021_Facebook.jpg

Acroyoga med Marco Zidaric

Ingen tidigare erfarenhet krävs. Kom med en vän eller ensam.

Prova något nytt: Unik acro nybörjarworkshop på Mandala Soul Studio!
Välkomna på en lekfull nybörjarworkshop i acroyoga med Marco
13:00-15:00.

Under denna eftermiddag kommer vi att gå igenom grunderna för acroyoga, och lära ut ett par moment ur solar acroyoga (aktiv) som går att väva samman till ett flöde.

Ingen tidigare erfarenhet behövs. Kom som du är, med en vän eller själv. Rörliga kläder, gärna utan detaljer som kan fastna i en acropartner.

Undrar du vad acroyoga är? Ta en kik på videon nedan!

Preformed by Frida Sethman & Marco Zidaric - After only one practise together we manage to create something fun:) @yogawithfrida - instagram