Våra Workshops

Vi gillar att det händer lite grejer här i lilla Lysekil så med jämna mellanrum arrangerar vi evenemang och workshops som ni kan delta i. Ibland är det vi på Mandala Soul som håller i det och ibland bjuder vi in gästlärare från andra delar utav vårt avlånga land, eller från andra länder. Här nedan kan du läsa mer om de workshops och evenemang vi erbjuder, har erbjudit eller kommer att erbjuda.

 
 
Honey 150428.jpg

Healing workshop med marianne

Vi är stolta att presentera att Marianne Siverhav kommer hålla en healing workshop hos oss där hon berättar om energier - hur vi påverkar oss själva och hur andra påverkar oss, om kroppen, känslor, chakran och vår Aura. Healing är något som alla är kapabla att lära sig och utöva och med en djupare förståelse för hur energiutbyten fungerar kan du leva ett vitalare liv genom att göra medvetna val.
Under workshopen blir det även prova på!
Vi såg att många hade skrivit upp sig på intresseanmälan just för denna workshopen, så vi hoppas ni är lika taggade som vi är!
Nästa workshop är den 10:de Februari och vi behöver fler bokningar för att den ska bli av.

Pris: 250 kr

 
image2.JPG

Familjeyoga med Erica

Erica gästar oss lite då och då och håller familjeyoga: en yogaform för barn & vuxna! Ge dig och ditt/dina barn ett tillfälle att ta det lugnt och umgås. Det bjuds på en fantasifylld saga, innehållande enklare yogaövningar som alla kan delta i. Vi blir påfyllda med kreativitet, positiv energi, glädje och avslappning. Under klassens gång bjuds det även på frukt. Ingen tidigare yogaerfarenhet krävs, det är en rolig aktivitet för alla barn där de genom en saga får lära sig att de är värdefulla och fantastiska precis som dem är. I en vardag med mycket press och stress kan det vara av stor nytta för många barn att få en kvalitetsstund med mamma/pappa/mormor/farfar där de får koppla av och fokusera inåt.

Pris: 180 kr eller en stämpel på 10-kortet. Ett extra barn +50 kr

 
bastu-inne.jpg

Let go & let in workshop

Inför det nya året bjuder Erica och Eleonor på en 2 timmar lång workshop där fokus ligger på att rensa ut det gamla för att ge plats åt det nya. Med avslappning, meditation och yoga frigör vi blockeringar i kroppen och öppnar upp sinnet för nya möjligheter. Vi kommer även prata om vad det nya året har att ge och dra tarotkort för vidare guidning. Kom och var med på en kväll som sent ska glömmas!

 

Gongbad

Djupavslappning till Gongmusik.

Under gongbadet ligger du ner på mattan, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja över och genom dig. Effekten av gongens vibrationer är stressreducerande och hjälper dig att vara i nuet och släppa tankar och vardagsbrus.

Gongbadet kommer starta med mjuka dragspelstoner som sedan går över till ett vibrerande Gongbad.

Den mäktiga klangen av gongen kan kännas överväldigande, men samtidigt få oss att släppa spänningar och blockeringar och nå en upplevelse av vår egen innersta kärna. Upplevelsen är unik för varje människa och varje tillfälle.

Ett ”gongbad” har inget med vatten att göra, utan betyder att du ligger ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja igenom dig och ditt energisystem.

Fakta om Gongen: I tusentals år och i många civilisationer och andliga traditioner har gongar använts i olika ceremonier och ritualer. De har bl.a. använts som hjälp för att nå högre medvetandetillstånd. Gongen är ett ursprungligt instrument och upplevelsen av gongens ljud och vibrationer går på djupet.

Pris: 250 kr

gongST.jpg
 

Månmagi

Traditioner är till för att hållas, eller iallafall återupptas - i tusentals år har vi samlats kring fullmånens ljus...

manmagi.jpg

Fullmånen hjälper oss att släppa taget om det som inte längre ger oss energi och välkomnar in det som berikar oss. Ge Dig själv och Ditt Hjärta en kväll av Meditation, Avslappning, Grundning och Inspiration = M.A.G.I.
Kvällen bjuder även på yoga, som får dig att släppa spänningar, mjukna och lyssna inåt.
Vi avslutar sammankomsten med att dra inspirerande kort, för gruppen och individuellt.
Vilket ger Dig vägledning till att sätta nya intentioner.
Begränsat antal platser och endast förbokning, ej drop-in.

De tre första som anmäler sig for dessutom en gratis "Mini-Reading", av Erica, efter sammankomstens slut. Ta gärna med en anteckningsbok och bekväma kläder. Yogamattor, filtar etc finns på plats.
Pris: 250 kr

Hjärtligt Välkommen Önskar,

Erica & Eleonor 

 
Chakra-Lotus-MB.jpg

Heldag: Chakra Workshop

Enligt den yogiska traditionen finns det sju stora energipunkter i vår kropp, och det är de som kallas för chakran. Vill du veta mer om dina chakran? Då är detta något för dig! Annika Ullman bjuder in till en heldag med 5 timmars föreläsning samt yogaövningar och mantran tillhörande varje chakra. Eleonor kommer assistera och servera vegansk lunch. Lunch och fika ingår!

Pris: 950 kr

 
gudinnor.jpg

Gudinnecirkel

Inuti varje kvinna bor en Gudinna. En Gudinna som är vänlig, omhändertagande och älskar villkorslöst, utan att döma. Så vad är en Gudinne-cirkel? Det är i korthet en möjlighet att samla alla starka, grymma och inspirerande kvinnor på ett och samma ställe. Ett tryggt utrymme att fira, dela och stötta varandra på denna galna resan vi kallar Livet. Så bjud med alla inspirerande kvinnor du känner! Det blir en kväll med yoga, musik, meditation, reflektion, inspiration och framförallt en massa gudomlig, kvinnlig energi! Kvällen är helt gratis och alla kvinnor är välkomna. Ett minsta antal på 7 st bokade (så att vi kan ha en cirkel) behövs för att kvällen ska bli av. Så boka dig och dina vänninor redan nu! Endast ett begränsat antal platser.

Pris: Gratis!!