Retreat:

Yogaresa till Spanien

hösten 2020

 

Det kan vara svårt att komma in i en daglig yogisk rutin och disciplin i ett samhälle med helt andra rutiner och vanor. När fredagskvällarna ska sluta sent in på natten är det inte lätt att vakna till soluppgången på lördag morgon. Därför kan det vara till hjälp att komma iväg från sitt “vanliga” för en tid. Till en plats där det inte finns några måsten eller hushållssysslor som väntar på att göras.

Vill du att en daglig yogapraktik ska bli en del av ditt liv? Eller har du kanske bara så mycket om dig och kring dig att du behöver en paus ifrån allt? Unna dig en vecka i solen, nära havet, men istället för cocktails och sena nätter blir det en resa i hälsans tecken; med soluppgångar, solnedgångar och dagliga yogalektioner och meditationer. Vi visar, guidar och hjälper dig in i en hållbar rutin som du kan ta med dig hem efter resan.

 
 

 
meditation.jpg

Program

• Yogaklasser två ggr/dag
• Daglig meditation & pranayama
•Personlig konsultation
• Guidad tur i Barcelona
• Föreläsningar
• Vardagslyx
• Ceremonier

• Nyttiga, veganska måltider 3 ggr/dag
• Fri tillgång till te och frukt
• Veganska desserter
• Matlagningskurs
• Tyst hike
• Behandlingar
• Boende nära havet


Unna dig

Tulullah & Eleonor

Tulullah & Eleonor

Ibland behöver man för sin egen hälsas skull unna sig något riktigt lyxigt! Som detta härliga yogatreat som kommer hållas utav Mandala Soul’s Eleonor Nordwall och Tulullah Toone, en begåvad yogalärarinna från England. Under 5 hela dagar, med start till soluppgången den 10:de November 2019 kommer Eleonor och Tulullah skämma bort er och ge er alla verktyg ni behöver för att få in en daglig rutin med yoga, meditation och andningsövningar. Precis när det börjar bli sådär grått och tråkigt i Sverige smiter vi iväg till Spanien, en bit utanför Barcelona, för att fånga lite sol och ladda upp med massa ny energi inför vintern som komma skall.

Eleonor som har bott i Barcelona i 4 år vet hon allt du behöver veta om staden, hur man tar sig runt och äter gott för en billig peng. Tulullah som är utbildad massör kommer att erbjuda massager för den som vill lyxa till det lite extra under resan. Vi är stolta att presentera ännu en lärare i gänget: Davina Safapour, från England bosatt i Barcelona. Hon är massör, författare och föreläsare. Grundare av företaget To-The-Self och kommer bjuda på inspirerande workshops och yogaklasser. Med tre lärare innebär också fler bokningsbara platser!

I övrigt kommer allt ni behöver att finnas på plats. Frukt, teer, vegansk mat och nyttiga, goda, veganska efterrätter! För att kunna må sitt bästa krävs inte bara att vi gör yogaövningar och andas rätt, vad vi stoppar i oss påverkar vårat välmående mer än vad vi tror. Så under dessa 5 dagar får du uppleva hur det känns att äta en helt sattvisk kost, som är bra för båda kropp och själ. Inte nog med det, under veckan kommer vu även hålla matlagningskurser så att den som vill kan ta med sig kunskapen om en god kosthållning hem.

Boende & priser

Boendet är inte fastställt än men priset kommer att landa på ca 12 000 kr per person. Vi vill gärna se hur intresset verkar så om du tror att du kommer vilja komma får du gärna anmäla ditt intresse redan nu. De första som anmäler intresse är också säkrade en plats på retreatet. Vi har ett max antal på 15 personer och det kommer vara elever från både Sverige, England och Barcelona så våra klasser och workshops kommer att hållas på engelska.

Planera din resa

Det går att ta sig till Barcelona via tåg, flyg, buss eller bil. Du väljer själv hur du vill resa och står för bokning, kostnad etc.

Vad ingår?

I priset ingår frukost, lunch, middag och obegränsat med te och frukt under de 5 dagar som retreatet pågår. Samt välkomstmiddag den 9:de och frukost den 16:de. Boende 7 nätter. Alla yogaklasser, meditationer och workshops ingår medans healing/massage och andra behandlingar är till självkostnadspris.

Du står själv stå för flygbiljetter till Barcelona El Prat, ankomst den 9:de November och utresa den 16:de. Valutan är € och det finns bankomater runtom i hela staden där du kan ta ut pengar med ditt svenska bankkort.