Våran studio startades ursprungligen av Anna Blinge, en underbar själ som med sin fina energi skapade en oas i lilla Lysekil dit alla kan komma för att jobba på sitt inre. Hon bestämde sig i år för att börja plugga och tyckte att det skulle bli så tråkigt att behöva meddela alla hennes trogna elever att Blinges massage & yoga skulle stängas ner hösten 2018. Men så kom vi, Eleonor och Annie, från varsitt håll och började hålla klasser i studion. Annie under hösten 2017 och Eleonor i våras och plötsligt fanns det några som faktiskt skulle kunna hålla stället igång.

Så vi känner oss oerhört glada, tacksamma och framför allt taggad på att ha fått den här möjligheten att genom Anna ta över hennes studio. Vi byter i och med ägarbytet även namn och utökar då vi kommer vara två personer som driver stället.

Vi förstår att det för många är tråkigt att se Anna, för oss med(!!) men vi ska göra vårat bästa för att ge er en lika fin och speciell upplevelse som hon har gjort. Var inte oroliga.

Eleonor Nordwall, Annie Larsson & Anna Blinge <3

Eleonor Nordwall, Annie Larsson & Anna Blinge <3

Namnet Mandala Soul kommer ursprungligen från underbara Laura McCaughney's yoga retreat i Australien: Mandala Soul Wellness. Jag hade turen att få dela min yogalärarutbildning med henne och tillsammans bestämde vi oss för att satsa på ett internationellt namn och märke för att kunna sprida våra kunskaper, levnadssätt och insikter världen över.

Det vi strävar efter är att öka medvetenheten bland våra medmänniskor genom bland annat healing, yoga, massage och självhjälp. Mandala Soul Studio är mer än bara en yogastudio. Det är en mötesplats för likasinnade så väl som en plats att få alla redskap du behöver för att nå din innersta kärna.

Välkommen och Namasté

 

Eleonor Nordwall & ANNIE larsson