Mandala Soul’s vänner

Här hittar du länkar och hemsidor till de som vi samarbetar med och/eller rekommenderar. Klicka dig vidare och låt dig inspireras!

 
 
Ananta+Vrindavan+-+Krishna+Village+6.jpg

Krishna Village Eco Community

Ekoby och yoga retreat på Australiens östkust. Byn är belägen på helig aboriginsk mark och alla som besöker byn måste avstå helt från alkohol, cigaretter och droger, vilket ger stället en väldigt unik energi och atmosfär. All mat är vegansk eller vegetarisk och offras till Krishna före servering. Det kan komma att vara den mest heliga, nyttiga och godaste maten du någonsin smakat! Du kan komma hit som retreat-gäst, volontär eller en blandning utav båda. Eller gå en yogalärarutbildning, reikiutbildning, parmakulturkurs och mycket, mycket mer. Detta är en utav Mandala Soul’s främsta förebilder och rekommenderas varmt om du någon gång har vägarna förbi Australien.

 

Monthly Cup

Detta är vår distributör utav menskoppar. De är det ledande (och enda!) företaget i Sverige som både säljer och tillverkar sina koppar här! Vill du veta mer om menskopparna säljs i studion och kika på Monthly Cup’s andra produkter kan du klicka dig vidare på länken nedan.

033d2542-207c-11e8-a0fd-0ad145d0e520_500_500.jpg
 
bastu-inne.jpg

Kallbadhusets vänner

Vi är även vänner med Kallbadhusets vänner här i Lysekil! För vad går inte bättre hand i hand med yoga än bastu och salta bad? En 15 min promenad från Mandala Soul Studio hittar den underbara oasen Kallbadhuset. Alldeles intill havet finns en fräsch nybyggd bastu som är igång 5 dagar i veckan. För att utnyttja bastun behöver du bli medlem i Kallbadhusets vänner som endast kostar 350 kr/år !! Eller om du bara vill basta något enstaka tillfälle kostar det 100 kr/gång. Det går även bra att hyra bastun för slutna sällskap om du är medlem. För att bli medlem och läsa mer hänvisar vi till deras hemsida.