Annie Larsson

Annie är studions orakel! Hon har en nära koppling till den universiella energin som tar oss till högre medvetanden och är alltid där med en hjälpande hand. Med en bakgrund som sjuksköterska är hon extra mån om att vi alla ska finna vägen till lycka och välmående. Hon har även en två-årig utbildning inom Kundaliniyoga och älskar pranayama (andningsteknik) som är vad hon främst undervisar i.


MARIANNE SIVERHAV

Marianne började med healing för ca 18 år sedan och har sedan hon var liten haft nära kontakt med andevärlden. I samband med hennes healing började hon även att tala med djur, framför allt hästar. Hon har utvecklat ett sinne och ett sätt att kommunicera med dessa stora men ack så kloka djur och vet hur man får dem att göra precis det man vill helt utan våld eller trauman. Vi är stolta att presentera att denna begåvade kvinna kommer att hålla workshops hos oss och dela med sig av sin kunskap kring energier och healing.


HEALING MED MARIANNE

Vi är stolta att presentera att Marianne Siverhav kommer hålla en healing workshop hos oss där hon berättar om energier - hur vi påverkar oss själva och hur andra påverkar oss, om kroppen, känslor, chakran och vår Aura. Healing är något som alla kan lära sig. Med en djupare förståelse för hur energiutbyten fungerar lär du känna dig själv på ett nytt sätt så att du kan leva ett konstruktivare liv genom medvetna val.
Under workshopen får du chansen att prova på!

Längd: 2 timmar
Pris: 250 kr


Sommaryoga på Trampen

I samarbete med Mandala Soul Studio kör Anna Blinge och Eleonor Nordwall yoga på Trampen varje fredag och lördag morgon kl.08:00 i sommar. Perfekt för dig som vill ha en semester i hälsans tecken! Det blir flöden som är enkla att följa, en mjuk och härlig start på dagen helt enkelt. Vet du inte vart Trampen ligger? Klicka här för att visa Trampen i Google Maps. Ni som har 10-kort från Blinges Massage & Yoga kan använda upp era kort på dessa pass. Medtag egen matta. Endast betalning via swish eller med 10-kort. Vid dåligt väder är vi i studion.

Passar: Nybörjare/alla nivåer


Annika Ullman

From v.40 kommer vi få tillökning på studion. Annika Ullman kommer att hålla Yoga på Stol och Yoga Basic hos oss. Här har vi en lärare med lång erfarenhet och utbildning. Hon har utövat yoga sedan 1974 och har gått en 3,5-årig yogalärarutbildning. Hon är dessutom distriktssköterska vilket ger henne en bred kunskap och kropp och hälsa. En inspirerande själ som gärna delar med sig av sina kunskaper inom yogafilosofi och dess vediska skrifter.