Yogakurser

Nedan finner du höstens kurser, klicka på boka för att anmäla dig till respektive kurs. Sista anmälningsdag är 8 September och vi behöver minst 5 bokade per kurs för att den ska bli av. Anmälan är bindande men inte personlig.

 

Hatha Yoga

Onsdagar 17:00-18:15
Pris: 950 kr för 8 tillfällen

En kurs i klassisk Hatha Yoga. Vi lär oss olika andningstekniker (pranayama), provar meditation och från grunden lär oss de traditionella yogapositionerna (asanas). Vi jobbar progressivt från gång till gång och mot slutet av kursen provar vi några mer avancerade positioner.


Yoga mot utbrändhet

Måndagar 18:30-20:00

Pris: 950 kr för 8 tillfällen

Yoga är det perfekta redskapet för den som är utbränd eller bara känner sig allmänt stressad i livet. Vi går igenom de olika aspekterna av varför vi blir utbrända och hur vi kan jobba för att motverka stress med andning, avslappning och yoga. Varje tillfälle inleds med en teoridel och avslutas med frivillig delningsrunda.


Familjeyoga med Erica

13 Okt, 10 Nov & 15 Dec

Pris: 600 kr för 3 tillfällen, en bokning gäller en vuxen med ett barn

En yogaform för barn & vuxna! Ge dig och ditt/dina barn ett tillfälle att ta det lugnt och umgås. Det bjuds på en fantasifylld saga, innehållande enklare yogaövningar som alla kan delta i. Vi blir påfyllda med kreativitet, positiv energi, glädje och avslappning. Under klassens gång bjuds det även på frukt. Ingen tidigare yogaerfarenhet krävs, det är en rolig aktivitet för alla barn där de genom en saga får lära sig att de är värdefulla och fantastiska precis som dem är.