MANDALA SOUL TRIBE

Här är ansiktena bakom Mandala Soul Studio. Vi är certifierade och utbildade inom vårt specifika område. Vi har/kommer att ha både yogalärare, massörer och healers som alla strävar efter ett ökat välmående bland sina medmänniskor!

IMG_6719.JPG

Annie Larsson

Annie är studions orakel! Med en nära koppling till den universiella energin som tar oss till högre medvetanden är hon alltid där med en hjälpande hand. Med en bakgrund som sjuksköterska är hon extra mån om att vi alla ska finna vägen till lycka och välmående. Hon har även en två-årig utbildning inom Kundaliniyoga och älskar pranayama (andningsteknik) som hon kommer att undervisa i.

DSC_7193.jpg

Eleonor Nordwall

Eleonor är en yogalärare med intuition! Hon älskar att resa, dansa och laga god vegansk mat. På studion undervisar hon bl.a. Hatha Yoga, Yin Yoga och Vinyasa flow. Sin yoga-erfarenhet har hon fått från många år utomlands i bla Indien, Sri Lanka och nu senast på Krishna Village Eco Yoga Community på Australiens östkust. 


Mandala Soul’s Gäster

Erica Löfgren1b.jpg

Erica Löfgren

Under hösten kommer denna inspirerande kvinna att gästa hos oss. Hon är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, barnyogaledare, regissör och inspiratör med flera års erfarenhet i branschen. Med hennes företag Hello Creative vill hon med humor, värme och glädje att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse. Genom åren av hennes egna personliga utveckling, så har hon samlat ihop verktyg och nycklar som berikat henne, sin kreativitet och sitt själsliga anspråk. Något hon vill dela vidare bla genom yogalektioner och privata healing sessioner.

Läs mer på någon utav hennes hemsidor     

Annika6.png

Annika Ullman

From v.40 kommer vi få tillökning på studion. Annika Ullman kommer att hålla Yoga på Stol och Yoga Basic hos oss. Här har vi en lärare med lång erfarenhet och utbildning. Hon har utövat yoga sedan 1974 och har gått en 3,5-årig yogalärarutbildning. Hon är dessutom distriktssköterska vilket ger henne en bred kunskap och kropp och hälsa. En inspirerande själ som gärna delar med sig av sina kunskaper inom yogafilosofi och dess vediska skrifter.

m v.jpg

Marianne Siverhav

Marianne började med healing för ca 18 år sedan och har sedan hon var liten haft nära kontakt med andevärlden. I samband med hennes healing började hon även att tala med djur, framför allt hästar. Hon har utvecklat ett sinne och ett sätt att kommunicera med dessa stora men ack så kloka djur och vet hur man får dem att göra precis det man vill helt utan våld eller trauman. Vi är stolta att presentera att denna begåvade kvinna kommer att hålla workshops hos oss och dela med sig av sin kunskap kring energier och healing.