Ny gäst hos Mandala Soul!

Hej alla Mandala Souls out there! <3

Hoppas ni njuter av solen och passar på att fylla upp med D-vitamin inför vintern.

Vi är stolta att presentera att Marianne Siverhav kommer att hålla en healing workshop hos oss nu den 14:de Oktober! Hon berättar om energier - hur vi påverkar oss själva och hur andra påverkar oss, om kroppen, känslor, chakran och vår Aura. Sedan blir det även prova på! Vi såg att många hade skrivit upp sig på intresseanmälan just för denna workshopen, så vi hoppas ni är lika taggade som vi är! Kl.13:00-15:00 söndagen den 14:de Oktober, du kan boka dig via bokningssidan genom att trycka framåt tills du kommer till rätt datum.

Sedan är vi även stolta att presentera att vi fått in både menskopppar (i två olika storlekar) och näskannor till försäljning i studion. Och för er som missat det säljer vi även supernyttiga och supergoda raw bollar för endast 20 kr

Så det är mycket som är på gång! Fortsätt läsa bloggen för att hålla er uppdaterade. Och för de som inte avregistrerat sig kommer snart ett Mandala News mail att dimpa ner i inkorgen.

Kärlek, ljus och positiv energi

Från oss på Mandala Soul Studio