Öppning av bloggen

Hej alla yogis och yoginis!

För att göra det enkelt för den som är intresserad så tänkte vi öppna en blogg här på hemsidan där vi kommer skriva om vad som händer och är på g här i studion.

Först och främst vill vi tacka alla som har varit med oss och yogat under den här månaden och hoppas på att få se er fler gånger! Men vi har fortfarande platser att fylla i salen så försök få med er familj och vänner!

I söndags kom Erica och gästade och höll en helt fantastisk Familjeyoga klass. Det är en så rolig aktivitet för barnen och en chans för er att komma närmare varandra så se till att boka in dig inför nästa datum om du har barn och missade den här gången. Nästa tillfälle blir i November, sedan i December, båda datumen finns att boka in sig på under bokningssidan.

Nu på torsdag är det premiär för Annika Ullman och hennes klasser, så jag hoppas att ni bokar er och ger henne lite support. Hon har tidigare undervisat i Brodalen så några utav er kanske känner igen henne sedan innan.

Så schemat har blivit omändrat lite granna. Med Annikas nya klasser, LYX yogan flyttad till måndagar och även kortare morgonpass så att fler kan ha möjlighet att vara med. Yoga är trots allt bäst att utöva direkt på morgonen före frukost.

Ställ nu klockan tidigt så du kommer upp imorgon för Annie’s morgonyogapass! Det börjar kl.06:30 ;)

Namasté

Vi på Mandala Soul Studio